diëtistenpraktijk A. Bakker‑Fransen
voedings- en dieetadvies, individuele begeleiding bij afvallen

Wat kan ik voor u doen

Individuele begeleiding bij afvallen

Indien u wilt afvallen en een blijvend gewicht wilt vasthouden is het goed om te werken aan de oorzaken van het overgewicht. Van belang is om uw voedingsgewoontes en soms ook uw leefwijze blijvend te veranderen. Dit lukt alleen als het past bij uw persoonlijke situatie. Deze verandering is voor u niet altijd gemakkelijk, maar ik kan u daarin begeleiden. Ik denk met u mee en geef net dat extra steuntje in de rug dat nodig is om grip te krijgen op een gezond voedingspatroon en leefwijze.

Voedings- en dieetadvies

U kunt bij mij terecht voor diverse voedings-en dieetadviezen. Voor meer informatie kunt u doorklikken in de linker kolom.
Een dieetadvies kan voor u ingrijpend zijn. Het niet meer “gewoon” alles te kunnen en mogen eten is een grote inbreuk in het dagelijkse leef- en eetpatroon en vraagt begrip en begeleiding. Het kan best moeilijk zijn om op eigen kracht veranderingen aan te brengen. Ik wil u hierbij graag helpen en stimuleren.
In het begin van het dieet valt het niet altijd mee om goede keuzes te maken. Er is zoveel te lezen op internet en andere mensen geven vaak zoveel goed bedoelde adviezen dat u op een gegeven moment niet meer weet wat echt goed is voor u. Vooral als u ook een combinatie heeft van overgewicht, diabetes en hoge cholesterolwaarden, is een voeding op maat gemaakt voor u veel makkelijker om het gewenste resultaat te bereiken. Voor mij staat voorop: Blijf genieten van het eten!