diëtistenpraktijk A. Bakker‑Fransen
voedings- en dieetadvies, individuele begeleiding bij afvallen

Gezonde eetkeuzes en hypes

Het boek ” Eten als een expert” vind ik een hele goede wegwijzer voor gezond eten. Gezonde eetkeuzes maken is soms echt heel lastig merk ik in mijn praktijk en dat staat centraal in dit boek. De auteurs leggen prima uit waarom voedingsmiddelen gezond zijn of juist niet en wat goede keuzes zijn. Een boek met veel leuke recepten, keuzesuggesties en variatie mogelijkheden. Ook hypes als bijvoorbeeld superfoods, van tarwe krijg je buikpijn en aardappelen zijn slecht, geven de auteurs met een wetenschappelijke achtergrond hun mening en geven aan hoe het werkelijk is.
Ik vind dit boek heel makkelijk om te lezen en gaf ook mij inzicht in bepaalde onderwerpen. Een echte aanrader dus!

Overzicht blogs